Yaratıcılığımızı ve reklamcılık bilgimizi
internet odaklı çalışmalarda kullanmayı
seven mucitleriz. digiMucit

14 Kasım 2010 Pazar

Gündemdeki yeni beklenti 'gmail killer by facebook'

Facebook, 15 Kasım'da Kaliforniya'da düzenleyeceği toplantı için teknoloji sitelerine bir davetiye yolladı. Davetiyede toplantının içeriğinden bahsedilmese de sosyal medya uzmanlarınca ortaya önemli iddialar atıldı. Duyumlara, daha doğrusu beklentilere, göre Facebook bu toplantıda Project Titan olarak adlandırılan Facebook'un elektronik posta servisini tanıtacak.

Project Titan
, yani Facebook hayranlarının deyimiyle ‘gmail killer’, @facebook.com uzantısıyla hizmet verecek web tabanlı bir e-posta platformu.

Titan Projesi’ne göre artık Facebook, kullanıcılarına site içi mesajlaşmadan ziyade, kapsamlı bir e-posta hizmeti sunacak. Dolayısıyla Facebook’ta mail hesabı bulunan herkes başka e-posta adreslerine de mail gönderebilecek. Titan'ın POP ve IMAP desteği sağlayacak olmasına da kesin gözüyle bakılıyor.
http://techcrunch.com/2010/11/11/facebook-gmail-titan/
15 Kasım'ı bekleyelim, görelim.

1 yorum:

  1. Facebook’un Project Titan olarak adlandırılan projesinde büyük bir merakla kendi elektronik posta servisini tanıtması bekleniyordu. Ancak Facebook, zaten bünyesinde mevcut bulunan anlık mesajlaşma sistemini geliştirdiğini açıkladı. Bundan sonra Facebook Mail’de Word, Excel ve PowerPoint dokümanları gibi dosyalar da açılıp paylaşılabilecek.

    YanıtlaSil